Sağkaya İlkokulu

Vizyon: İnsanlık kültürünü, insanın ve doğanın yararına bilimsel bir etik içerisinde geliştiren, kendi mutluluğu yanında her zerrenin varlığını ve mutluluğunu önemseyen öğrenciler yetiştirerek lider okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilere evrensel normlara uygun eğitim ve öğretim ortamı sunmak, kişisel ve toplumsal ihtiyaçları karşılayabilecek bilgi, beceri ve yetenekleri kazandırmak; özgüveni gelişmiş, sosyal gelişimini en üst düzeyde gerçekleştirmiş, geçmişten aldığı kültürü geleceğe taşıyabilecek, doğayla uyumlu, çevre bilinci kazanmış, barışı önemseyen, mücadele gücü yüksek ve mutlu olmayı başarabilecek, çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: CEYHAN VE İMAMOĞLU İLÇELERİNE KARAYOLU ULAŞIMI SERVİSİ VARDIR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA VOLEYBOL, BADMİNTON, FUTBOL, BASKETBOL, ATLETİZM ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BAŞVURULARI VE PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (322) 647 2014

WEB - https://sagkayailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sağkaya Mahallesi 4426 Cad. NO 6 İç Kapı No 3 Ceyhan/ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ CEYHAN İLÇESİ SAĞKAYA MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR. DAHA ÖNCEKİ YILLARDA BELEDİYESİ BULUNAN SAĞKAYA KASABASI İKEN DAHA SONRA BELEDİYESİ KALDIRILARAK CEYHAN İLÇESİ MAHALLESİ OLMUŞTUR.

Adres - Sağkaya Mahallesi 4426 Cad. NO 6 İç Kapı No 3 Ceyhan/ADANA

Ulaşım KARAYOLU İLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ADANA İLİ CEYHAN İLÇESİNE 25 KM UAZKLIKTADIR. ADANA İLİ İMAMOĞLU İLÇESİNE 15 KM UZAKLIKTADIR. ADANA İLİNE İMAMOĞLU İSTİKAMETİNDEN 60 KM UZAKLIKTADIR. ADANA İLİNE CEYHAN İSTİKAMETİNDEN 75 KM UZAKLIKTADIR.